Fødselsforberedelse2017-08-30T07:30:25+00:00

Fødselsforberedelse 

Få ro og afklaring i krop, sind og sjæl.
Med fødselsforberedelse hos Copenhagen Doulas lærer du og din partner
hvordan I fremmer en tryg, let, naturlig og positiv fødselsoplevelse.

FØDSELSFORBEREDELSE HOS COPENHAGEN DOULAS

Fødselsforberedelse Copenhagen Doulas Temaer

TEMAER

Med fødselsforberedelse hos Copenhagen Doulas bliver du og din partner, guidet igennem og undervist i en bred vifte af temaer bl.a. afklaring af ønsker og behov, forståelse for den fysiologiske og psykologiske fødselsproces, babys rejse, åndedrættets betydning, afspænding og massage. 

Fødselsforberedelse Copenhagen Doulas Filosofi

FILOSOFI

Vi tror at uddannelse er vejen frem – specielt med hensyn til fødsel. Vi tror, at du gennem forberedelse kan frigøre bekymringer og frygt, og vi tror at du, dit barn og din partner gennem forberedelse kan lære om og opleve en tryg, rolig og mindeværdig fødselsoplevelse.

Fødselsforberedelse Copenhagen Doulas Undervisning

UNDERVISNING

Fødselsforberedelse hos Copenhagen Doulas er interaktiv, evidensbaseret og samtale-orienteret da vi mener den bedste måde at lære på er ved både at se, lytte og afprøve. Vi benytter forskellige undervisningstilgange inkl. skriftligt materiale, videoer og praktiske læringsredskaber.

Klar til fødsel og forældreskab

5 ugers fødselsforberedelseskursus

360° fødsels- og forældreforberedelse i fem overskuelige moduler + en efterfødselscafé.

Udover fødsels- og forældreforberedelse underviser vi i effektive yogaøvelser der fremmer og støtter et ukompliceret fødselsforløb og styrker din kropsbevidsthed.

Essentiel fødsels- og forældreforberedelse som skruer op for din og din partners selvtillid, styrker jeres teamwork og gør jer klar til fødslen og livet med jeres lille ny.

360° fødsels- og forældreforberedelse i fem overskuelige moduler + en efterfødselscafé.  

Udover fødsels- og forældreforberedelse underviser vi i effektive yoga øvelser der fremmer og støtter et ukompliceret fødselsforløb og styrker din kropsbevidsthed.

Modul #1
Graviditetens sårbarhed – din styrke
Hvordan udfordringer kan hjælpe dig til at åbne op for dit fulde potentiale. Vi giver dig simple og effektive redskaber der kan hjælpe og guide dig til at lytte til, stole på og navigere efter din intuition så du kan opnå tillid, indre balance og ro i sindet.

Modul #2
Din intelligente krop og babys rejse
Du lærer hvordan du kan lytte til og lade din krop guide dig gennem fødslen og hvordan du imødekommer og støtter din bedst muligt på rejsen ud i dine arme.

Modul #3 (med partnere)
Fødslens forunderligheder og samarbejdet med din partner 
Fødsel er langt mere end anstrengende arbejde – det er en betydningsfuld rejse for jer alle tre. I lærer hvordan I gennem bevidst samarbejde optimerer mulighederne for en tryg og rolig fødselsoplevelse.

Modul #4 (med partnere)
Fødslen A-Z og fordelagtige fødestillinger
Vi skruer op for informationerne om fødslens faser, I bliver guidet i fordelagtige fødestillinger og din partner får redskaber der giver ro og selvsikkerhed og som faciliterer en naturlig og tryg fødselsoplevelse.

Modul #5 (med partnere)
Familien fødes
At stå med jeres baby i armene kan være krævende og udfordrende for parforholdet. I får indsigter og redskaber til hvordan I håndterer, eller helt undgår, de mest almindelige udfordringer og hvordan I styrker og står stærkt i jeres roller som partnere og forældre.

Efterfødselscafé
Enhver fødsel har en unik historie som fortjener at blive fortalt – og hvad er bedre end at dele den i en trygt forum med ligesindede mødre. Vi deler fødselshistorier og erfaringer fra jeres første tid som mødre.

Alt i alt 12,5 timers essentiel fødsels- og forældreforberedelse som skruer op for din og din partners selvtillid, styrker jeres teamwork og gør jer klar til fødslen og livet med jeres lille ny + 2,5 times efterfødselscafé som vi planlægger udfra alle deltageres terminsperioder.

Udover fødsels- og forældreforberedelse underviser vi i effektive yoga øvelser der fremmer og støtter et ukompliceret fødselsforløb og styrker din kropsbevidsthed.
Undervisningen varierer mellem praktiske øvelser, dialog samt information baseret på evidens, nyeste viden og vores brede erfaring.

FAlt i alt 12,5 timers essentiel fødsels- og forældreforberedelse som skruer op for din og din partners selvtillid, styrker jeres teamwork som par og gør jer klar til fødslen og livet med jeres lille ny  + 2,5 times efterfødselscafé som vi planlægger udfra holdets terminsperioder.

Dato: 26. oktober – 23. november
Tid:
18:00 – 20:30
Sted: NOR:, Hejrevej 30, Kbh NV

2.995,00 kr./par – inkl. te, snacks og materialer. 

Køb 5-ugers kursus

Privat Grundkursus

6 timers skræddersyet fødselsforberedelse

Dette kursus dækker en række essentielle emner og i løbet af hver session er der tid til at gå i dybden med dine og din partners spørgsmål.  Det Private Grundkursus er skræddersyet til at møde netop jeres individuelle ønsker og behov, og det ligger os meget på sinde, at støtte og opmuntre jer undervejs til at træffe de valg som er rigtige for jer.

Vi interesserer os oprigtigt for, at I bliver mødt i jeres ønsker og behov og vi sørger altid for, at yde vores bedste og stille os til rådighed for jer undervejs i forøbet.

* Afklaring af behov, ønsker og bekymringer
* Hvordan I faciliterer den naturlige fødselsproces og forebygger indgreb
* Praktiske redskaber der letter fødselsprocessen og lindrer smerter
* Fremme teamworket mellem dig og din partner
* Vejrtrækningsprincipper der letter ve-arbejdet
* Hvordan I håndterer et fødselsforløb der ikke forløber som håbet
* Tilknytning før, under og efter fødslen
* Hjælp til bearbejdning af tidligere fødsler. 

6 timer (3 x 2 timer eller 4 x 1½ time)

Sessionerne planlægges individuelt, fortrinsvis i dagtimerne, og foregår hjemme hos dig/jer. Vi anbefaler at sessionerne afholdes med en til to ugers mellemrum. Første session er med dig og de efterfølgende med din partner.

I skal påregne 1-2 timers forberedelse og hjemmearbejde mellem hver session.

Hvis du bor indenfor en 20 km radius af Østerbro er transporten inkluderet.
Bor du mere end 20 km fra Østerbro er der et kørselstillæg på 150,00DKK pr. session.

6 timer (3 x 2 eller 4 x 1½ timer)

4,995.00 DKK
(transporten er inkluderet hvis du bor indenfor en 20 km radius af København Ø)

Er I to par der slår jeg sammen får I 15% rabat/par.

Køb Privat Grundkursus

Privat Udvidetkursus

12 timers skæddersyet fødselsforberedelse

This course covers a broad range of topics and there’s time during the sessions to discuss your potential questions in more depth. The private courses are tailored to meet your exact individual birth desires and needs and the guidance and information you get during the course will be with your empowerment in mind. We care deeply about your needs and we’re committed to providing the best care and education possible.

* Birth from a-z
* Physiology of birth
* Clarification of needs, wishes and worries
* Help with framing your birth preferences
* Comfort measures
* Breathing techniques
* Body work – increase chances of a smooth birth
* Rebozo massage
* Nutritional guidance
* Bonding – pre-, peri- and postnatally
* Breastfeeding
* Postpartum planning/Becoming a family
* Team-work with your partner
* Personal work
* Processing earlier birthing experiences

6 x 2 timers sessioner.

Sessionerne planlægges individuelt, fortrinsvis i dagtimerne, og foregår hjemme hos dig/jer.
Vi anbefaler at sessionerne afholdes med en til to ugers mellemrum.
To af sessionerne er for dig og de andre fire er med din partner.

I skal påregne 1-2 timers forberedelse og hjemmearbejde mellem hver session.

Hvis du bor indenfor en 20 km radius af Østerbro er transporten inkluderet.
Bor du mere end 20 km fra Østerbro er der et kørselstillæg på 150,00DKK pr. session.

8,995.00 DKK (transporten er inkluderet hvis du bor indenfor en 20 km radius af København Ø)

Er I to par som slår jer sammen får I 15% rabat pr. par.

Køb Privat Udvidetkursus

Sådan tilmelder du dig

På vores hjemmeside kan du købe fødselsforberedelse, personlige doula-forløb og workshops. Du kan finde en oversigt over alle produkterne under ‘Shop’ i menuen. Når du har fundet dit produkt og lagt det i kurven kan du gennemføre et køb ved at indtaste dine personlige oplysninger – dine personlige oplysninger behandles naturligvis fortroligt og videregives ikke. Når købet er gennemført vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. Betaling er bindende. 

Flere studier har vist, at tilstedeværelsen af en doula under fødslen resulterer i kortere fødsler med færre komplikationer og reducerer kvindens behov for medicinsk smertelindring og epiduralblokade.