For Fagfolk2019-01-16T00:07:38+00:00

FOR FAGFOLK

Læring Inspiration Fællesskab

Kurser, events og workshops for jordemødre, doulaer og andre fagfolk
som arbejder indenfor graviditets-, fødsels- og barselsområdet. 

Events for fagfolk

Vi ønsker en bæredygtig fødekultur!

Derfor har vi skabt et fællesskab for ligesindede fagfolk – om du er doula, jordemoder, ammerådgiver, obstetriker, yogalærer eller kropsbehandler går vi ikke op i – vi går derimod op i, at vi sammen kan holde og udleve visionen om trygge og bæredygtige fødsler.

At skabe en bæredygtig fødekultur kræver vilje, selvrefleksion samt kontinuerlig inspiration og støtte og derfor har vi valgt at arrangere events med velrennomerede og passionerede undervisere fra udlandet der selv har gået vejen – undervisere der på hver sin måde bidrager til bæredygtighed og inspirerer til øget bevidsthed og velovervejet handling.

Kommende events

19. marts 2019 afholder vi debatmøde med bl.a. Hanne Dam forfatter til ‘Giv kvinderne fødslen tilbage’ og psykolog Henrik Dybvad Larsen forfatter til ‘Fosterets og fødslens psykologi’. Du kan læse mere om eventet her.

I slutningen af juni 2019 kommer Ibu Robin Lim (Bali) og Debra Pascali-Bonaro (US) og underviser sammen. Det kommer til at handle om bæredygtige fødsler, traditioner, fællesskab, forandring og empowerment. Du kan læse mere om eventet her.

I foråret 2020 kommer Elizabeth Davis (US) og underviser i bl.a. holisme som behandlingsmodel, intuition, selvomsorg og medskaberi.

Tidligere events
Her kan du se hvem vi tidligere har inviteret til landet og afholdt events med.

Vi glæder os til at lære dig at kende og have dig med i vores voksende fællesskab af fødselsgodtfolk.

Kærligst,
Louise og Karina Isolde <3

Kommende events for fagfolk