Om os2017-12-28T20:35:46+00:00

Hvem er vi?

Bag Copenhagen Doulas står to passionerede kvinder som brænder for, at bibeholde værdigheden og magien i fødslen.

Måden hvorpå vi bæres, næres og fødes danner grundlaget for hvordan vi forholder os til livet, andre og os selv. Vi værner om respekten og værdigheden omkring graviditet, fødsel og forældreskab; de unikke øjeblikke hvor vi værdsætter, forbereder, giver plads til og er nærværende med det som fylder i os – for os er det her magien ligger!

Som forhenværende folkeskolelærere, brænder vi for at videreformidle viden om alle de muligheder som åbner sig for dig når du er gravid, fødende og nybagt mor og for, at hjælpe dig og din partner til, at opnå en tryg og mindeværdig fødselsoplevelse I ikke vil fortryde. Vi tilbyder fødselsforberedelse og professionel fødselshjælp af høj kvalitet baseret på et solidt holistisk og evidensbaseret fundament.

Karina Isolde

Ambassadør for trygge fødselsoplevelser, fødselsnørd og grundlægger af Copenhagen Doulas. Karina Isolde tror på, at evnen til at føde ligger dybt forankret i enhver kvinde og hun ved, at langt de fleste kvinder, med den rette støtte, kan føde af sig selv og uden indgreb. Det forudsætter naturligvis, at kvinden er tryg, stoler på og har tillid til sin egen krop. Denne tro på og tillid til sin egen krop er ganske essentiel at få kontakt til, og Karina Isolde elsker at være med til at skabe rammerne for at endnu flere kvinder finder modet og lysten til at bringe deres børn trygt, værdigt og kærligt til verden. Karina Isolde er certificeret fødselscoach, doula og kostvejleder, mor til to skønne børn som er født i 2003 og 2005 og forhenværende folkeskolelærer.

Uddannelse
Certificeret Fødselscoach 2007
Certificeret Doula 2011
Certificeret kostvejleder 2011

Ring til Karina Isolde

4095 0786

Louise Timm

Den anden halvdel af Copenhagen Doulas som derudover også er dedikeret gravid- og efterfødselsyogalærer. Louise er passioneret omkring at uddanne gravide til at opnå en større forståelse af deres kroppes fulde potentiale, hvordan man kan bruge simple men effektive åndedrætsteknikker og stillinger som kan føre til lettere fødselsoplevelser. Louise bor i København med sin mand og to skønne drenge som er født i 2010 og 2013. Louise ønsker, at alle gravide oplever glæde i løbet af både graviditeten, fødslen og efterfødselsperioden. MammaYoga.dk er Louises jordnære yogastudie hvor hun underviser gravid- og efterfødselsyoga – også på engelsk.

Uddannelse
Certificeret yogalærer 2006
Certificeret gravidyogalærer 2011
Certificeret efterfødselsyogalærer 2012
Certificeret doula 2014

Ring til Louise

2613 1975