REBOZOMASSAGE2020-06-06T15:08:10+00:00

Rebozomassage

Rebozomassage er en blid massageform der bl.a. løsner op og afspænder lænd- og bækkenområdet, fremmer kroppens naturlige flow og styrker tilknytningen til baby – og så kan rebozomassage benyttes gennem hele graviditeten.

Fødselsforberedelse under COVID-19/Corona

Rebozomassage

Rebozo [ræ-bo-zo] er spansk og betyder både sjal og at svøbe. Rebozomassage stammer fra Mexico og er gennem generationer blevet brugt til, at hjælpe gravide til at finde ro, slappe af, koncentrere sig om sin krop og sin voksende baby og til at mindske risikoen for komplikationer under fødslen.

Rebozomassagen foregår med en eller flere mexicanske rebozo’er, farvestrålende sjal, som bliver svøbt omkring din gravide krop. Med rebozo’en vugger, strækker og masserer vi din krop så du får afspændt og afbalanceret de bløde væv i bækkenet (muskler, bindevæv, ligamenter).

Rebozomassage øger udskillelsen af oxytocin og endorfin og virker regenererende for kroppen. Det skaber øget ro og velvære til fordel for både dig og baby.

Simpel og effektiv massage der lindrer lændesmerter, løsner op for spændinger, skaber øget velvære og faciliterer et nemmere fødselsforløb.

Rebozomassage kan anvendes gennem hele graviditeten.

Rebozomassagen tager 60 minutter og du får også indsigter i hvad du sideløbende selv kan gøre for at hjælpe dig selv og baby til et lettere fødselsforløb.

Rebozomassagen foregår hjemme hos dig. Bor du inden for en 10 km radius af Kbh Ø er transporten inkluderet.
Bor du længere væk end 10 km fra Kbh Ø pålægger vi et kørselstillæg på kr. 250,00 pr. gang.

Det er også muligt, at komme hos os i Kbh NV, Kbh Ø eller på Christaianshavn.

Rebozomassage er forbeholdt normal arbejdstid.

Rebozomassage

60 minutter kr. 750,00

5 x 60 minutter kr. 3.250,00

Bor du længere væk end 10 km fra Kbh Ø pålægger vi et kørselstillæg på kr. 250,00 pr. gang.

Det er også muligt, at komme til os i Kbh NV, Kbh Ø eller på Christianshavn.

1) Køb rebozomassage ved at klikke på den køb-knap herunder der svarer til dit behov.

2) Registrer dig og betal i vores webshop.

3) Du modtager en bekræftelsesmail med et par spørgsmål fra os og så planlægger vi efterfølgende sessioner i forhold til vores respektive kalendre. Rebozomassagen er forbeholdt normal arbejdstid.

Studier viser, at tilstedeværelsen af en doula under fødslen bl.a. resulterer i kortere fødselsforløb, færre indgreb og nedsat behov for medicinsk smertelindring. 

Hodnett et al 2012 & Evidence Based Birth 2017.