Persondatapolitik

Denne side omhandler Copenhagen Doulas persondatapolitik for besøgende på denne hjemmeside.

Cookies
Vores hjemmeside bruger cookies for at kunne følge brugeradfærd og gøre din oplevelse af vores hjemmeside mere personlig.

Ordrer og produktkøb
Ved bestilling af produkter på denne hjemmeside indsamler vi dine kontaktinformationer (som navn, adresse, e-mail mv.) Kontaktinformationerne behandles fortroligt og vi videregiver eller sælger ikke dine data til andre. Dog er dette begrænset af et evt. krav om udlevering af data fra en myndighed i henhold til dansk lovgivning.

Sikkerhed
Vores hjemmeside er opbygget sikkert for bedst muligt at kunne beskytte de fortrolige data vi behandler. Ved betaling af ordre med dankort/kreditkort bliver disse kortdata slettet umiddelbart efter, at beløbet er trukket. Copenhagen Doulas benytter betalingssystemet Stripe som lever op til alle de sikkerhedskrav der er stillet. Al kommunikation mellem Copenhagen Doulas betalingssystem og kortindehaver foregår via en krypteret SSL forbindelse. Dette sikrer at uvedkommende ikke kan se de data som udveksles.

Nyhedsbrev
På vores hjemmeside har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev. Din e-mail adresse vil kun blive brugt til udsendelse af Copenhagen Doulas nyhedsbreve. Din e-mail adresse vil ALDRIG blive udleveret til tredjepart. Du kan til enhver tid slette dig fra vores nyhedsbrev-mailliste.

Eksterne links
På nogle sider findes links til eksterne hjemmesider. Vi kan på ingen måde tage ansvar for indholdet af disse.