mammayoga blog 1

Jeg bliver tit spurgt hvordan jeg ser en fødsel, for mig, er det ikke et spørgsmål jeg kan give det samme svar på hver gang. For lige som der er forskellige graviditeter, forskellige smukke kvinder, er der forskellige fødsler, men grundlæggende for alle fødsler, vil jeg gerne have, at de for den fødende kvinder opleves; god, dejlig, fin, fantastisk, rå og smuk.

At fødslen, for den fødende, får lov til og ro til, at folde sig naturligt ud og i det kan fødslen komme til udtryk. Hvor den kan bølge mellem at være rolig, trættende, fin, snakkende, stille, stormende, ventende, smilende, kraftfuld, alene, rokkende, og forløsende. Med lige nøjagtig de folk, der skal være til stede, med kram, smil og en støttende hånd og som kan være til stede, uden forventninger.

I gravidyoga bygger stillingerne, åndedrættet og den ugentlige venden tilbage til yogamåtten, et sikkert fundament, så man som gravid kan finde tryghed i at rokke sig, bevæge sig, trække vejret og dermed tillade det hele at ske, når veerne bliver stærke og fødslen er i gang.

Louise