Dit bækken er langt mere fleksibelt end du tror. I videoen herunder viser jeg dig hvordan du nemt selv kan mærke fleksibiliteten. Og jeg kommer også ind på hvad der sker med dit bækken hvis du føder i den rygliggende fødestilling. 

Har du også spekuleret over hvordan baby egentlig kan komme ud gennem dit bækken – det består jo af knogler og knogler er ikke særligt eftergivelige, eller er de?

Heldigvis er du også udstyret med fleksible sener som sørger for, at holde sammen på dine knogler. I løbet af graviditeten bliver senerne mere og mere bevægelige og eftergivelige takket være hormonet relaxin.

Det betyder, at dit bækken gennem graviditeten bliver langt mere dynamisk og fleksibelt. Når fødslen nærmer sig, er dit bækken dermed klar til at udvide sig og skabe plads til baby.
Smart ikk’?

Rygliggende fødestilling indskrænker bækkenets fleksibilitet 
Jeg anbefaler at du holder dig fra den rygliggende fødestilling og gør brug af, tjah ALLE andre fødestillinger du overhovedet kan fantasere dig til 😉 Hvordan det kan være kan du læse mere om i indlægget Rygliggende fødestilling: Forældet og ufordelagtig.

Og hey, du skal ikke bare sidde der på din flade og læse dig til hvordan dit bækken fungerer – du skal da afprøve det på din egen krop!

Tryk på videoen herunder og LAD VÆRE MED at læne dig godt tilbage 😉

Skab god plads til baby i dit bækkken